úterý 18. ledna 2011

fixed gear punk trip

Možná víte, že je v Pešti též velodrom. Možná taky víte, že tam jezdí žluťák každý den v 9:00 za 300Kč. Bus je na místě 13:45. Má vize je pořádně se vyspat, po dojezdu lehce prorajzovat Budapešť včetně Millenáru ;-) a navečer vyrazit směr Blava. Zde je možnost volby, jestli se dát rovnou na Brno, nebo (což bych rád) dát hattrick po hlavních městech, tzn. vzít to ještě přes Vídeň. Trasu naklikám jakmile najdu volnou chvilu. takze stalo se ;-)

Cyklistická trasa 797681 - powered by Bikemap 
Termín bude zvolen operativně dle počasí a samozřejmě až bude teplej a dýl světlo. Píšu to už teď, ať máme o čem přemýšlet a ať je to někde písemně ;-).

13 komentářů:

  1. Sounds good, jen nevim, jestli bych to nějak utočil...přeci jen je to skoro 400km...:( Muselo by se to naplánovat tak, abych dojel už v pátek do Brna a abych si vzal nejlíp na pondělí volno, bo budu nepoužitelný...:D

    OdpovědětVymazat
  2. Btw.: Vezmou ti do čmeláka kolo?

    OdpovědětVymazat
  3. vemou ti kolo vpohode, kdyz uvidi, ze tim nic nezaseres. jednou jsem vezl bajka ve starym povleceni na deku jako v pytlu :-)), pac jsem ho potreboval dopravit busem i zpet. na jednorazovku vidim jako ideal vyptat si v cykloksefte krabicu od kola. v cilove destinaci kolo vybalis, krabu rozslapes a jedes ;-).

    OdpovědětVymazat
  4. Ešte može byť problém, aby nám do žlutáka vzal treba 5 kol:P.

    OdpovědětVymazat
  5. pekna streka! scenericky velmi zaujimava.. treba sa drzat Dunaja co najviac a vyhnut sa hl. tahom na Budapest..Ja som planoval sever Spanielska, este aj s Vueltou 2011.. Ale bolo by to s kabelami a nakladom po vlastnej trase. je to 900km. Z Barcelony do Santiaga!

    OdpovědětVymazat
  6. @KU3O: toho bych se nebál - 5 lidí se těžko posbírá....:)

    OdpovědětVymazat
  7. No ty vole,celkem sci-fi trasa! :-) Nenaplánujem něco kratšího? Tohle ušlápnout není prdel hošani...,ale jinak nápad hodnotím.

    OdpovědětVymazat
  8. Jste blázni? Já jsme byl v Budapeti loni AUTEM a i to byl dost vopruz.
    Osobně bych navšívil nějakou metropoli a zajezdil bych tam. Na překonávání stovek kiláku ty naše (ani můj Eddy) kola nejsou.

    OdpovědětVymazat
  9. zadni blazni a zadny skifi ;-). mam empiricky overeny, ze se to da objet ;-). je to po placce, takze staci vychytat bezvetri. a ve vic lidech se i s nejakym vankem da dobre poprat. tady http://www.bike-forum.cz/povidky/190-brno-wien-bratislava-brno-na-drahovce.html jsem loni spachal nejaky pokec o tripu podobne delky.

    OdpovědětVymazat
  10. Bekk&Martin: Od vás dvou sem nic jiného ani nečekal...:) Kdybyste byli co k čemu a zašli s náma na velas zatočit nohama, tak by vám to jako scifi nepřišlo...točili sme asi 2 hodiny (já kvůli defektu o něco míň) a nohy mě ani nebolí...:)

    OdpovědětVymazat
  11. a co to rovnou natáhnout do Beogradu?

    OdpovědětVymazat
  12. jo tak tohle by se vobjet. Co si pred tim na rozjeti strihnout aspon Brno-Wiena-Brno zajet si na sachra :-P a do pratru :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Hi guys,
    I'm from Budapest and now I live in Brno, I did this distance several times but not on this way (Malacky-Bratislava-Győr and Senica-Nové Zámky-Esztergom, the last was shitty and the first is shitty between Győr-Budapest).
    The Millenáris velodrom is not so good as the Favorit (its condition is sad and it is designed for steher racing) but it is free to visit if you have a helmet.
    I would also like to ride home sometimes, so if we do this trip you can sleep at my place.

    Anyway, we have our bike polo rackets here, do you like to play it? If yes, when&where?
    Dárec,
    kruger

    OdpovědětVymazat