sobota 7. dubna 2012

Bloodline race - first impressions

V první řadě je nutné podotknout, že taková grupa festek jako včera/dnes Brnem určitě ještě nejela.
  
Hromada dráhovek v cíli.
Celý den jsem sledoval radary, medardy, windgury apod. meteo předpovědi se zbožným přáním, aby nezachcalo. První kapka na mě padla, když jsem dosedl za pět šest u Tomáška na lavku. Naštěstí fixed rideři jsou tvrdí cyglisti a pár kapek je nerozhodí. ;-)
Rozumím tomu, že když jede víc lidí pohromadě, je pravděpodobnost, defektu větší. Ale ve dvaceti lidech čtyři za večer není málo. :-D Na příští akci bude mít každý povinně krom světýlek a helmy i pumpu s dušou :-P. Naštěstí vše proběhlo mimo soutěžní disciplíny.
Kdyby někomu nebylo jasné, co také znamená fixed beer. ;-)
Jako bonus jsme si i chvilku potmě zakroužili na brněnském oválu, takže někteří poprvé okusili hlavní téma jedné z příštích akcí.
Hurbaňáci, Lacrum a První brněnská na velasu :-).
A včil lehce k průběhu jednotlivých disciplín.
V best tricku si to rozdali na ostří nože Čuli, Erich Homola a Ondra Loup. Házeli do placu jedno kombo za druhým a nakonec se odborná porota shodla na tom, že ji nejvíc zaujala Ondrova produkce. Takže the winner is Ondra Loup.
Vzhledem k poprchání jsme se na trackstand uklidili do podchodu. Poslední dva zůstali Erik s Erichem a z tohoto souboje vyšel vítězně Erich Homola po tvrdé inzultaci svého nejvíc nejlepšího kamaráda Erika. Stáli blízko vedle sebe a prostě do něj drcnul. :-D
Hlavní kriťák se jel z velodromu k Veslu. O vítězi rozhodovalo, kdo první otevře dveře do hospody, což se povedlo Kubovi Bulínovi alias Čulimu reprezentujícímu FBB. Jsem si zhruba v půli tratě nekompromisně zacouval :-D, takže info, co se dělo ve vedoucí skupince mám pouze zprostředkovaně. O:-)
V kategorii žen a dívek vyhrála samozřejmě ;-)) též příslušnice FBB Verča Sklenářová.
Skid competition byla pojatá dost volně nakonec bez vyhlášení vítěze, ale na popršené silnici mírně z kopce to lítalo všem hodně slušně. ;-)

Sám moc dokumentačního materiálu nemám, takže musíme vydržet než kluci zpracují své statické i pohyblivé obrázky. Alespoň je na co se těšit. ;-)

1 komentář: