neděle 22. dubna 2012

Bikepunx Alleycat 2012 - report v obrazech

Včera jsme se ve složení Aleš (AFL), Drahoš a já zúčastnili pražského alleycatu a následné časovky dovrchu.
Cesta vlakem probíhala ve velice poklidném duchu. :-)

Aldův brácha nám popisuje na mapě kudy a kam.
Úvodní proslov pořadatele.
Vítěz
Přesun na start časovky dovrchu.
Do Práglu jsme vyrazili vlakem. Po příjezdu bylo domluvené setkání s Alešovým bráchem na Žižkově. Přesunuli jsme se, již tradičně, do Riegrových sadů do Mlíkárny, kde jsme dostali od "Pražáka" instruktáž, jak nejrozumněji projet trasu.
Pak následoval přesun po trati do Dejvic na místo startu. Na první dojem to po těch pražských kostečkách to docela drndalo - raděj jsem před závodem dotáhl hlavu a forbec :-)).
Všechny checkpointy jsme objeli bez nějakýho zásadního kufru, ale proti místnňákům jsme zcela určitě nevolili nejoptimálnější cestu a mně to hlavně ze začátku moc nejelo :-/.
Výsledkem byl 18. (Alda), 19. (já) a 20. (Drahoš) flek. Putovní pohár vyhrál konópek na krosce, nejlepší festka byla na druhým fleku sedlaná Tondou.
Časovka do vrchu byla naše disciplína (moje teda úplně ne :-D). První flek urval ten samý kos, co alleycat, tentokrát na mtb singlovi. Druhé místo patří Drahošovi ;-) a dvě vteřiny po něm dojel Alda na čtvrté pozici. První cena za časovku byla podobně jako za best trick v garážích kérka od Triba. Vítěz se jí vzdal, Drahoš se jí vzdal, třetí borec se jí vzdal, ale Aleš, ten se jí chopil ;-). Takže čekejte časem foto pokérovanýho Aleša ];-).
Alda zůstával v Praze až do pondělka, ale my s Drahem jsme chtěli odjet už v sobotu večer. Bike friendly vlak nějak do Brna nejel, takže zbýval Žluťák - pomalu se z něj stává sázka na jistotu :-). Nezabaleny kola nastojáka v zavazadlovým prostoru nejsou problém. ;-)
Koldokola vzato fajn akce. Vyzkoušeli jsme si jaké to je jet závod v "cizím" městě, kde trefím akorát na Žižkov, páč vidím věž. :-D
Předstartovní "nervozita"
Dík Pavlovi za doprovod prakticky až na Florenc.
Žluťák opět nezklamal. ;-)


Pár dalších obrázků je možné vidět tu.

2 komentáře: