neděle 1. května 2011

cerna, ostrava cerna

...devucha verna, revize jizdenek.



zacatek setkani mel byt ve 14:00. do ovy jsem dorazil zhruba o pul dvanacte. mel jsem teda jeste trosku casu prorajzovat okoli. nesmel chybet obligatni singlik ;-).


na hrabuvce jsem mel lehky problemek doptat se, co to je ten oval. nikdo netusil :-)). takze oval je podlozi po byvale nafukovacce s klopenyma zatackama, na kterych byl jeste nalepeny tartan. skidy na tartanu pekne cmoudi a smrdi spalenou gumou :-)).


po blbnuti na "ovalu" jsme se rozjeli vstrebat krasy mesta ostravy :-)). prvne jsme vyrazili k nejakemu houpacimu mostu. cekal jsem neco zavesenyho na retezech nebo lanech. ne. pesi mostik/lavka pres trat. ocelova konstrukce a povrch z chodnikovyho asfaltu. vylezli jsme na to a vsichni zacali synchronne mostik rozhoupavat. kdyby mne to nekdo nerekl, tak bych neveril. ten most mel amplitudu minimalne 30cm. kdyz jsem stal na topornych nohach, vyhazovalo me to do luftu. vazne nechapacka. jen jsem se snazil nemyslet na tacomu :-)).


uz na mostiku lehce poprchalo a intenzita destiku se zvetsovala. odebrali jsme se do cez areny, kde na natrenym poprsenym betone, probehla lehci skid session s par smotkama :-).


borci nam vykladali, ze pry po vitkovicich jezdi nejake auto, ktere se da podjet. mrcha jakoby na chudach, co vozi v zelezarnach trubky. dokonce ne vsem pritomnym ostravakum se podarilo ten vehikl podjet. sotva jsme o tom domluvili nekdo zarval: "pi*o, jede!" :-)). tak jsem ho vsichni dali mezi kolama. ridic furt troubil a az posleze mne ostatni rekli, ze byl nasranej, a ze nas nezdravil, jak jsem si myslel O:-)). foto je mazle, pac ve strestu pri vyndavani fotaku prehodil program na nocni :-(. skoda.


pak jsme se s nejakym mezischovavanim pod okapem pred odpravdu solidnim dystem dokodrcali do skejtparku, kde probehlo lehci posezeni, nasledna vecera v tescu u rakosky, kluci me doprovodili na vlak tim byla pro me fajn akce ukoncena.

vsecky fotky hyr.

4 komentáře:

  1. Pekný report. No vyzerá to na luxus akciu. Škoda, že som teraz zavalený robotou. Ale napíšem diplomku a hurá do Prostějova :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juro,teda fakt hodnotím,žes tam jel sám ! Měli by jsme se sejít a pořádně se domluvit bud´na nějakej společnej výlet nebo na nejbližší akci,připádámi,že se u nás nic neděje...:-(

    OdpovědětVymazat
  3. Juro, tak tam jsme měli jet všici.
    Hodně dobrý!!! Tu káru musíme dostat i do Brna.

    OdpovědětVymazat