čtvrtek 7. června 2012

UAC - Omnium na Třebešíně

Včera jsem zúčastnil omnia na Třebešíně. Sešlo se nás tam 11 rejsrů nejtrvdšího kalibru. :-)) Omnium se skládalo ze tří disciplín - letmý dvoukilo, 3km s pevným startem a scratch na 10+1 neutrální kolo.
Třebešínský velodrom má oproti našemu velasu o dost lepší povrch, nic nekope do zadku a nekvedlá rukama. :-) Délka 333,3m oproti 400m je dost cítit. Jede se prakticky z klopení do klopení. V Brně je rovinka strašně dlouhá. Ovšem zásadní nevýhodou Třebešína je absence střechy. Mraky se celý den honily a první kapky začaly padat s odstartováním dvoukila. Naštěstí to byla jen taková decentka, že povrch byl zvlhčen, aby se neprášilo. :-) Po sprintech jsme byli rádi, že je alespoň jedna disciplína odjetá a budou nějáké výsledky. Mraky vypadly čím dál hůř, ale deštík spíš ustával, než že by zvyšoval svou intenzitu. Vklidu jsme odjeli i 3km s pevným startem a nakonec se počasí vybralo natolik, že scratch se jel za sluníčka. ;-)
Vítězem se stal po vyrovnaných výkonech ve všech disciplínách Luboš "Salo" Sedláčik z Hot Dogu. Druhý flek získal časovkář Přemysl Šváb a třetí místo vyjel Michal Guse z pořádajícího Kova. Za vypíchnutí stojí Salův čas 12,2s na 200m a Michalových 3:50,2 na 3km. Já to v součtu všech disciplín dokončil na pátém fleku. Takže výsledky...

Závěrem musím poděkovat Ondrovi Seidlovi za organizaci a klukům z Hot Dogu za pomoc s organizací. ;-) Dobrý závod.

5 komentářů:

  1. Juro super umistění, jen trochu nechápu proč o tom nevim..!?

    OdpovědětVymazat
  2. Neřek to nikomu, však bysme s ním nikdo počítám nejeli. Dobrej rejs a hlavně na jiné než brněnské trati!

    OdpovědětVymazat
  3. Inak tato akcia je na nasich strankach v sekcii Fixed gear akcie.

    OdpovědětVymazat
  4. SALO je Slovák, takže není SedláčEk, ale Sedlačik.

    OdpovědětVymazat
  5. salovi se omlouvam a marasanovi dekuji za pripominku. jiz je lubos zminen se spravnym jmenem. ;-)

    OdpovědětVymazat