pondělí 18. června 2012

Návštěva největšího velodromu v ČR

Sotva jsme se vrátili z Pradědu, zjistil Karlos, že protější seřízlá hora je bez vody. Rozumějme tomu tak, že Dlouhé Stráně jsou vypuštěné, čili je teoreticky možné si projet největší velodrom v republice1 ]:-) Právě jsem dohovořil s jejich infocentrem a bylo mně řečeno, že bez vody to bude ještě zhruba 14 dní, s tím, že neví přesné datum, páč to záleží na elektrárně. Článek ze Šumperského deníku.
Naposledy byla horní nadž zcela vypuštěna v roce 2007 a od chvíle, kdy jsem začal jezdit na festce a viděl jsem tento článek sním o svezení se ve vypuštěné nádrži. Bůh ví, kdy bude bez vody příště. Taková příležitost by se neměla prošvihnout. Celou cestu tam ale na kole rozhodně jet nemíním. Kombinace s nějakám motorovým dopravním prostředkem nutná. O:-)
Takže dneska večer na tom našem brněnském obřím minidromu domluvíme, co, kdy a jak.
Vypůjčená fotka včerejšího stavu nádrže od Lukáše K.



9 komentářů:

  1. Brutál, jedu! Jen nesmíme skončit v tom odpadu!

    OdpovědětVymazat
  2. kdyby vam to nahodou vyslo na nedeli 1. tak jedu taky.

    OdpovědětVymazat
  3. ta klopenka má na výšku tak 20 metrů! Jestli na ní někdo slítne tak je po něm,bude tam i píseček takže klouzačka je zaručená,jinak paráda !

    OdpovědětVymazat
  4. Inak ono by sa to dalo robiť iba ako krátky šprint s jednou zákrutou. Je to dole z kopca takže sa do klopenky rozídeš, preletíš ju a vylezeš zasa hore

    OdpovědětVymazat
  5. hustý, a je vůbec zaručený, že nás tam pustí?,abysme tam nedojeli a nedivali se na nás jak na nějáký magory))

    OdpovědětVymazat