pátek 26. srpna 2011

muzeum cyklistiky

i pres nektere mouchy to neni vubec spatne. spousta opravdovych klenotu - pericove. za sebe bych ocenil individualniho pruvodce schopneho zodpovedet vsetecne dotazy :-)).

par obrazku.

4 komentáře:

  1. tak vidím,že jsem asi přehlídnul pár zajímavejch kousků. průvodce by to tam chtělo,ten invalida co tam prodává lístky ví akorát kde je tam hajzl...

    OdpovědětVymazat
  2. martin: perfektni jsou ty nejstarsi kola v prvnich dvou patrech. ve tretim patre, kde jsou nejnovejsi kousky jsem byl trosku zklamany. treba to kolo na kolovou, jak je s nim vyfoceny bekk ma nejakou prevarenou horni mufnu na hlavovce (je to videt i na fotce), druhy bicybalovy kolo je taky nejak pofiderne presplichly a nema ani polepy. chybely mne kola na krasojizdu. zrovna kola na kolovou a krasojizdu neni imho problem sehnat v solidnim stavu. dva cx bajky s chybejicim osazenim - vubec bych nevystavoval. dojem z nekterych stroju zkazily treba namontovany soucasny pedaly - radej nechat holy kliky.
    ale ja su na to asi moc kritickej, proto jsem se nerozepisoval hned. co jsem zaznamenal, kazdej od tam odchazel nadsenej (vcetne me ;-) ).

    OdpovědětVymazat