pátek 14. února 2014

Ferry Dusika Stadion

Na podzim jsme se domluvili,že by jsme mohli vyrazit pokořit nejlepší krytou dráhu v okolí...Ferryho Dusíka ve Vídni. Když mi přišla zpráva od Kamila jestli jedu,neváhal jsem ani minutu. Sraz byl u Borise ve 12h kde jsme spakovali kola a hurá do Vídně.
Hala je tak trochu obestřena tajemstvím nikdo z našinců neví jak to tam vlastně funguje,stránky mají pěkně k hovnu bez jakýchkoliv informací.













            Ferry Dusika Stadion,takový menší Rondo.




Takže jsme jeli tak trochu naslepo vybavení 4-mi čipovými volnˇásky který sehnal Kamil,kterej tady závodil naposledy před 14-ti lety. Čekal jsem,že u haly bude nějaká budka v které bude sedět nějakej senilní rakouskej duchál,kterej nás někam nasměruje a ono kulový nikde ani noha. Nechali jsme věci v autě a šly to omrknout. U dveři stačí přiložit tu správnou čipovku a ozve se cvak a jste v hale. Tak si to tam tak procházíme,nikde nikdo. Uličkou mezi WC a Stad Polizei jsme se protáhli na dráhu kde nás ihned kontrolovali (celkem 2x)
Klopení se nám zdálo takový nějak moc vysoký,tak jsme pár kol lítali dole než jsme to vykroutili až na vrch.
Jak se říká musím smeknout všechny klobouky před touto 250 m tratí,to není žádná bikroska co máme na faválu. :)
Hale se nedá absolutně nic vytknout,pěkně vytopená, čistá,tak jak to má být. Po par kolech s místníma riderama jsme se dali do řeči,zajímalo nás jak to tam vlastně funguje. Když pominu dráhový kolo s galuskama což je samozrejmostí (ocelový hipstry jsme tu neviděli) tak musí být vyřízena UCI licence,bud´rakouská cca 50E nebo naše. Pak se uhradí poplatek za čipovku která platí 1/2 roku taky za 50E. Toto jsou první neověrěné info co máme,hala nefunguje o víkendu,což je taky blbý,prý tam trénuje rakouská repre.
Holčena fučí galdy a teda sedlo má proklatě nízko. Byla tam ještě jedna ta neměla sedlo vůbec jen omotanou horní rouru jakýmsi molitanem,to nás dostalo. :D.
Je libo Keirin? Derny jsou připraveny.
Kamil v klidysu na 3-tím fleku.
zleva: bekk,boris,danda a kamil.

 podjížděčka teamu Continental.
brněnská dráhová škola,Danda a Boris
Kamil a jeho Slipstream.
Už je v plánu další výjezd,lupeny snad zase nějak sežene Kamil.
Tímto bych chtěl poděkovat všem zůčastněným za bezvadný odpoledne.
Sportu zdar. bekk.


                                

Žádné komentáře:

Okomentovat