neděle 23. září 2012

FBBBBB

...tedy Fixed Beer Brno Burčák Břeclav Brno
Na břeclavské Racionální závody jsme dali dohromady dva tříčlenné týmy ve složení Sabit, Alda s Marou a druhý mančaft Pavlík, Jakob (německá posila) a já.
Italskou vylučovajdu vyhrál seveřan Vlastík Matýsek V druhý flek proměnil zkušenosti a nabytou fyzičkou z pondělních dráhových tréningů břeclavský José. Třetí byl týmový kolega vlasty Zubař. Z nás brňáků byl nejvíc vidět zkušený harcovník Mara. Za sebe musím říct, že nejsu na podobný mlaty stavěnej a nedisponuju výkonem, který by mně umožňoval si závod vpoklidu odjet na prvním fleku. O:-)
Na druhý závod - týmovou štafetu s předním kolem jako štafetovým kolíkem fest zapršelo. Jelo se už bez deště, ale na mokru, takže všichni jeli dost ofafrně, aby nelehli v nějaké točce. José nemohl, chudák, ani rozjet své gumy šlupečky, jak mu to prokluzovalo. :-D Saba při dojezdu vyuzil ultra klouzavého povrchu a vyťal při dojezdu skidíka věrného jeho pověsti, za který sklidil zasloužené ovace. První dva fleky obsadily týmy ed6u a třetí místo patří FBB ve složení Alda, Saba a Mara. Bronzové poháry je neminuly. Gratulujem! ;-)
Stupně vítězů štafety včetně cen ]:-)
Bronzoví kluci. Mara už byl odjetej, tak ho nahradil stříbrný zástupce ed6u.
 Břeclav není až tak daleko, aby se tam nedalo dojet na kole. Proto jsme s Pavlíkem a Jakobem vyrazili ráno, těsně po dešti kolmo směr jih. V plánu byla samozřejmě i zpáteční cesta v sedle. Z té se teda Jakob vykřivil a nechal se odvézt Sabou autem. :-) Noční rajd domů jsme dali s Pavlíkem ve dvou. Trasu jsem hodně zhruba naťukal v bikemap a obě cesty hodily 160km.
Počasí se vybralo a časem jsme šli i do krátkých vršků
Míjeli jsme dost lákadel a neodolali jsme. ;-)
Noční návrat.
Sečteno a podtrženo - opět dobré zápolení, setkání, zábava v Břeclavi.

5 komentářů:

  1. supr! akorát by to chtělo víc fotek. máte někdo něco? video?

    OdpovědětVymazat
  2. drahosu, fotky a snad i vydejo budou od jinych. nikdo z nas tam nebyl plonk. vsichni zavodili, pripadne si chteli pokecat s kamosama a na porizovani zaznamu nebylo moc prostoru...

    OdpovědětVymazat
  3. Fotila moje máti, omlouvám se za kvalitu. Ale určitě alespoň budete mít trochu představu o tom, jak závody probíhaly. V albech i jeden trénink na dráze.

    http://jokis.rajce.idnes.cz/22.9.2012_GP_Racio_Breclav

    OdpovědětVymazat