úterý 7. srpna 2012

Ako starý komunista v aute mení ludí na červeno




V dnešnej dobe je to pre starého komunistického deda sakra ťažké prežiť. Ani sa mu nedivím na každom rohu číha zoznam ŠTB, známi z minulosti a tý mladý? Neslušný, drzý a nevychovaný ľudia to sú a všetkých, minimálne na 4 roky, na vojnu poslať nech vedia ako je to poslúchať všemocnú stranu a budovať mierovú hrádzu Sovietského zväzu.

Ten starý komunista sa raz za pol roka rozhnodne vyliezť zo zatuchlého starého paneláku, ktorému hovorí výdobytok doby. Sadne do auta, vidí len tak tak, ale to predsa nemôže vadiť. Šak načo by sa aj pozeral. Po cestách jazdia iba kapitalistický imperialisti. Ide do centra a hlava mu ide roztrhúť od toho, všetci niečo majú a on sa musí voziť v malom aute. Predsa každý má mať rovnako! Na Pekařskej vidí mlaďocha na bicykli, ide si dole kopcom, a to ho úplne dožere. Ako može niekto ísť na bicykli! Veď kto nepracuje na zvelaďovaní našej Socialistickej vlasti, nech vôbec nie je! Plán je dať ho do červenej a to jeho vlasnou krvov, zraziť ho. Začne si nadchádzať na toho kapitalistu zo zadu. Pridá na plyn, ale míňa len pár centimetrov. Dole na križovatke červená, čo dává tomu imperialistovi šancu ho dobehnúť. A to je jeho šanca. Jenda ruka na okienku. Drúhá zviera pepřový sprej pripravený vystreliť dávku rudého bolševika. Cyklista zastavuje pri okienku. Búcha a rozhadzuje rukami, čo je jasné znamenie. Nie je na čo čakať, toto musí byť rýchle. Prvá dávka pepřového bolševika musí byť bez výstrahy. Ešte by sa ten rozvracač režimu chcel povedať niečo nadradenému súdruhovi ako keby žil v demokracii. Okienko padá dolu a rudý bolševik letí vzduchom rovno do toho kapitalistického ksichtu. Vlna červenej bolesti sa rozplíva po tvári a zarudlý cyklista padá na zem. Komunista ešte vykrikuje stranícké heslá:"SE SOVĚTSKÝM SVAZEM NA VĚČNÉ ČASY A NIKDY JINAK!". Zatvára okno svojho východonemeckého auta a s pocitom dobre odvedenej budovatelskej práce si zľahka odbočí na Úvoz.


Cyklista zatial leží na zemy a bojuje s červeným morom. Žije ale bolševik mu zaplavuje celú tvár a holé končatiny. Má ale jasno, že komunista na dlho už nebude.



Keďže som cez bolesť a slzi v očiach nemal šancu vidieť, natož zapätať značku, (ale bude to niečo podobné ako Tico) ani SPZ (bolo to ale určite Brno) , každé malé auto s polozlatou metalíza musí byť zničené! Teraz mám polovicu tela v ohni ale akonáhle mi to ustane pôjdem toho socialistického kriminálnika hladať a ukazať mu trochu toho agresívneho imperialistu!  

4 komentáře: