sobota 25. února 2012

BÖIKZMÖIND Movie Night - reportík

Akce začala dle očekávání promítáním filmu, který dal název celé akci - BÖIKZMÖIND. Tak se u něj na chvíli zastavíme.
promítání
Půlhodinový film je uveden vcelku působivým intrem, jehož vyvrcholením je skid v "krvavé" vodě, která stříká na nápis BÖIKZMÖIND. ;-)
Narozdíl od nám všem dobře známých MASHe a Macaframy ;-), kde hlavní roli hraje riding a jako vsuvku, občas někdo prohodí pár slov,  je u tohoto dokumentárního filmu mluvené slovo s ježděním zhruba půl na půl. Jezdci jsou posbíraní na ulici z řad commuterů včetně opravdu šikovného malého klučiny se Spinergy wheel of death. ;-) Že se jedná o běžné rajdery je patrné jak z jejich kol (často jen zafixované silniční rámy), tak ani žádné dech beroucí triky se nekonají. ...až do scény ze supermarketu ;-). Tlupa freestylistů poskakuje mezi regálama, nakupují, shazují zboží etc. :-))
Po promítání odstartovaly goldsprinty. Ze všech účastníků se na kola posadil jen zlomek (počty nevím). Takže z rozjížďky postoupili první čtyři. Mezi ně jsem se s časem skoro o 7!! vteřin horším oproti Břeclavi ani zdaleka nedostal. Asi chyběla podpora a škopky :-)).
Dead Erich :-)
Do finále se probojovali Johnny z pražské Dukly a nám dobře známý východní soused Erich. ;-) Ten byl po dvou pětikilech tak na kachle, že finále skrečl :-)).
Víc holek to chce ;-)
Holky šly do sedel pouze dvě, čili jen jeden dívčí duel.
Po odjetí goldsprintů jsme se s Erichem sbalili, rozloučili a odebrali se směr domašov. Ericha jsem vyhodil na roli a on už se nějak do Kladna doplahočil. Já pokračoval nach Brünn. Další akce v Práglu budou garáže. Ladit formu! ;-)
Dějiště příštího pražského rejsu

1 komentář: