čtvrtek 15. prosince 2011

Otoupalík Festky


http://www.otoupalik-bikes.cz/
Krásný festky od Otoupalíka, všechny komponenty na tom od něj + sedlo a omotávka Brooks a u zbytku krásnej airbrush k tomu. =))
Cena: +/- 30 000kč podle modelu.
K vidění/koupení u fotříka na krámu > http://www.kola-online.cz/

5 komentářů:

  1. Otoupalíkovi už nadobro jeblo! By mě teda zajímalo co je na tom tak drahýho? Když uplně pominu jakej je O.senilní blbec a nervák,tak i tak musím konstatovat,že je to hnus velebnosti...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak on si většinu komponentů dělá sám,+ ty rámy jsou z dobrýho matroše + ten airbrush a jeste veci od brooksu. a taky samozrejmě aby na tom něco vidělal =))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak dobrej matroš to není a o řemeslné preciznosti si myslím svoje. Rám je málem 2x tak tězkej než naše Fdvojky. Můžeš koneckonců posoudit na Sabitovým kole, co si od něj nechal dělat na míru.

    OdpovědětVymazat
  4. bekk: to je normalni cena, ktera me neprekvapuje. custom ocelovy ram tezko najdes pod $1000. a ty ramy nevypadaji spatne.
    hnus jsou ty jeho kliky. naby nestandardniho systemu, ktery nemaji telo z jednoho kusu, bych taky radej vynechal :-)).

    OdpovědětVymazat
  5. jst: tohle mi teda nepřijde jako custom,ale spíš jako zimák bez blatníků. :)) Taky je to dělaný spíš na skákání s paneláku,než na váhu. Komponenty alá co sem našel doma zakoplý pod postelí. Chtěl bych se poznat s tím kdo za to vysolí ty peníze! :)))

    OdpovědětVymazat