pátek 1. dubna 2011

Epic Race in LA

Pri pohľade na tento závod ma napadajú samé superlatíva. Napriek tomu, že určite súčasťou toho všetkého boli aj zranenia, policajti a nasraný vodiči, účasť na takomto závode rozhodne stojí za to.

Vzhľadom na posledný vývoj situácie tu v Brne, kde už niekoľko víkendov za sebou sa podarilo zorganizovať neopomenuteľný počet výletov, je táto udalosť do budúcna pekný hypotetický cieľ. A keď už nie v LA, tak určite môžme oživiť myšienku JSt, ktorý už začiatkom roka vo svojom propagačnom maile burcoval na organizáciu. A to na organizáciu akcie plnej fixed gear bikov (a nie len tých). Stojí to za zamyslenie, či by sme boli niečo také podobné schopný zorganizovať. Za tú zastavenú dobravu, zábavu a situácie na hranici slušného chovania (ale najmä asi za), by to možno stálo.

Nechávam túto myšienku otvorenú pre daľšie návrhy, aj tie zamietavé. Naslednúce vílety, alebo stretnutie za stolom v reštauračnom zariadení aspoň IV cenovej, ukážu čo a ako. A dúfam, že sa nám podarí sretnúť sa na otvorení sezóny (ktorej dátum je zatial otvorený) v počte, v akom sme ju na jeseň uzatvárali.

5 komentářů:

  1. dobre. treba jednou i u nas probehne neco v podobnem meritku ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ku3o ty seš spisovatel :-))
    Na masovou akci potřebujem hlavně pořádnou členskou základnu. Reatlita je taková, že je nás včetně tebe 5 (Břéťu už nepočítám).
    Kam ale musíme je toto: http://www.automotodrombrno.cz/cyklojizdy-verejnosti_1969

    OdpovědětVymazat
  3. martin: nejsu blbec, abych platil za jizdu na kole pul sta za hodku a pul. to radej dam dva skopky...

    OdpovědětVymazat
  4. Já tam byl vloni na bruslích a není to vůbec špatný s kolem jsem tam ještě nejezdil,věřím,že by s toho byli pěkný fotky a škopek můžeme dát potom. :-) Jo a to nemluvím o tom,že je tam luxusní povrch !

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem tam jezdil v sobotu na Ducati a stálo to za víc než 2 piva. Asfalt jak samet.
    Ale je fakt, že je tam dost převýšení.

    OdpovědětVymazat