úterý 17. září 2013

GP RACIO BŘECLAV 2013 21. 9. od 13:00 h.


Fixies Criterium Race – KEIRIN
Závodníci budou rozlosováni do 2 rozjížděk. Délka závodu je na 2 kola = 1940m. Každý závodník bude na startu držen za sedlo pořadatelem, po projetí mopedu bude závod odstartován a je na každém najít si za mopedem vhodnou pozici pro závěrečný sprint. Moped odstoupí po 1 kole po projetí cílovou páskou, závodníci pokračují již bez vodiče další 1 kolo do cíle. Z každé rozjížďky postupují 3 nejlepší.
Fixies – Štefeta.
V závodě startuje 3 členné družstvo. Na start se postaví první závodník z každého družstva. Odstartuje a jede 1 okruh. Mezi tím se na start postaví druhý závodník z družstva a to bez předního kola. První závodník předá své přední kolo druhému závodníkovi a ten pokračuje v závodu, dále druhý předá přední kolo třetímu závodníkovi z teamu a ten sprintuje do cíle závodu. Přední kolo musí být na matice – rychloupínák je zakázaný.
Pokud se na start postaví 2 družstva ve stejném dresu, musí být náležitě barevně označený tzv.,kapitánskou páskou na pravém rukávu dresu a stejnou barvou musí být označen náboj předního kola.
Pro oba Fixies závody se ruší omezení převodů. Můžete si nastavit převod podle sebe. Všichni závodníci musí mít přilbu !
INFO:  http://gpracio.webnode.cz/propozice/

Jedete někdo???

Žádné komentáře:

Okomentovat